TAS a dat decizia în cazul CFR Cluj. Ce se întâmplă cu cele 24 de puncte

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat vineri decizia în cazul CFR Cluj, care făcuse apel la decizia de depunctare luată la începutul acestui an de comisiile FRF.

13 mart. 2015, 13:10
TAS a dat decizia în cazul CFR Cluj. Ce se întâmplă cu cele 24 de puncte

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis vineri ca echipa CFR Cluj să rămână cu depunctarea de 24 de puncte şi a menţinut interdicţia de a face transferuri.

TAS era ultima cale de atac a ardelenilor, astfel că echipa rămâne pe ultimul loc în Liga 1, cu 11 puncte după 20 de etape. Sancţiunea de 24 de puncte penalizare dictată de Comisiile FRF la începutul lunii februarie a fost cauzată de neplata salariilor către foştii jucători Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei.

Abia am venit de la antrenament şi am aflat de decizia celor de la TAS. Ce să mai comentăm, să mai discutăm… S-a terminat cu transferurile, acum trebuie să fac ce pot cu echipa pe care o am la dispoziţie. Ştiam că aşa o să fie… O să vorbesc cu băieţii, să văd ce mai pot să scot de la ei. Asta e viaţa! Nu ştiu ce o să se întîmple cu echipa, vom vedea pe viitor!„, a spus Eugen Trică, pentru gsp.ro.