„Tata, trag în noi! Ne ucid! Tata, te iubesc!”. Ultimul mesaj disperat transmis de Mia tatălui ei, înainte să fie răpită de Hamas

Un tată israelian a trăit cea mai îngrozitoare experiență din viața lui atunci când a auzit strigătele disperate ale fiicei sale, după ce a fost răpită de teroriștii Hamas.

17 oct. 2023, 13:26
„Tata, trag în noi! Ne ucid! Tata, te iubesc!”. Ultimul mesaj disperat transmis de Mia tatălui ei, înainte să fie răpită de Hamas

Mia (21 de ani) și Itay (18 ani) au făcut parte dintre sutele de participanți la festivalul de muzică Nova, atacat cu brutalitate în timpul invaziei Hamas. La un moment dat, teroriștii Hamas au încercat să-i răpească, iar tatăl Miei era cu ea la telefon în acele momente disperate.

Mesajul disperat transmis de Mia tatălui ei, înainte să fie răpită de Hamas

„Tata, trag în noi! Ne ucid! Tata, te iubesc! Suntem în mașină și nu putem ieși!”, a țipat Mia în telefon, în timp ce vorbea cu tatăl ei. Bărbatul i-a cerut să-i trimită locația, însă în acel moment apelul a fost deconectat.

Citește și Adolescenta care a supraviețuit atacurilor din Israel, mărturii șocante: „Am văzut corpuri umane zăcând acolo și gloanțe pe jos. Totul mirosea a moarte”

Tatăl tinerei a spus că s-a simțit neajutorat fiindcă nu știa cum să-i găsească pe cei doi și cum să-i ajute în acea situație.

„A fost terifiant să o aud pe fiica mea spunând că este atacată. M-am simțit complet neajutorat, nu puteam face nimic pentru ei”, a mărturisit Ilan.

„Nu știm dacă sunt în viață sau nu. Avem nevoie de informații, dar nimeni nu ne spune nimic”

Ilan și soția lui au spus că nu pot avea liniște din clipa în care copiii lor au dispărut. Trăiesc, totuși, cu speranța că într-o zi cei doi copii se vor întoarce acasă. „Sperăm că toate țările din lume înțeleg acum ce este Hamas și că își vor ridica vocea, pentru a cere eliberarea ostaticilor”, a spus Ilan, potrivit i24news.

Citește și Tânără însărcinată, scrisoare emoționantă către soțul ei, ucis de Hamas: Inima mea sângerează. Te iubesc până la sfârșitul vieții mele

„Copiii noștri sunt atât de mici, singurul lucru care le poate da speranță este încrederea pe care o au în noi”. Ilan și Mirit știu doar că Mia și Itay sunt în Gaza: „Nu știm dacă sunt în viață sau nu. Avem nevoie de informații, dar nimeni nu ne spune nimic, nici armata, nici guvernul”.

Cel puțin 1.400 de persoane au murit în Israel, peste 3.500 au fost rănite, iar cel puțin 199 de oameni au fost luați ostatici.