Tatăl AUREI ION: „Aştept condamnări, nu demisii”

Tatăl studentei rezidente care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic, petrecut în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, este devastate de durere. Bărbatul a declarat în cadrul unui interviu acordat "Ştirilor PRO TV" că vrea condamnări şi nu demisii.

28 ian. 2014, 22:19
Tatăl AUREI ION: „Aştept condamnări, nu demisii”

Tatăl Aurei Ion a făcut o declaraţie tulburătoare la o săptămână de la moartea fiicei sale în accidentul aviatic din Munţii Apuseni.

„Am sperat că a murit după impact şi că nu s-a chinuit. Dar s-a chinuit copilul meu. Îmi imaginam copilul stând acolo, în zăpadă, în frig, tremurând, lacrimile pe obraz. Aşa ceva nu poţi să uiţi”, a mărturisit îndoliat tatăl Aurei Ion pentru Ştirile PRO TV.

Bărbatul a spus că a reuşit să vorbească cu doctoral Radu Zamfir, care le-a povestit despre ceea ce s-a petrecut în acele moment dramatice.

„Ne-a povestit cât a putut şi el, ne-a povestit cum au căzut, cum au scos-o afară, cum a vorbit cu ea. I-a spus că o doare în spate şi în coşul pieptului, a acoperit-o, vorbea inconştient, era şi el sărmanul disperat. Ceilalţi ţipau, Iovan şi tânărul de o seamă cu fetiţa mea”, a mai spus tatăl tinerei.

Acesta a spus că demisiile nu-l consolează şi că vrea ca cei vinovaţi de moartea în chinuri a fiicei sale să plătească.

„Am sperat că a murit după impact şi că nu s-a chinuit. Dar s-a chinuit copilul meu. Îmi imaginam copilul stând acolo, în zăpadă, în frig, tremurând, lacrimile pe obraz. Aşa ceva nu poţi să uiţi”, a mărturisit îndoliat tatăl Aurei Ion.

Studenta rezidentă Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa, în seara zilei de 20 ianuarie, în accidentul aviatic din Munţii Apuseni.