Noi detalii în cazul băiatului UCIS de câini. Ce legătură avea tatăl lui Ionuţ cu proprietarul terenului

Noi detalii ies la iveală în cazul lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi. Potrivit cancan.ro, Valentin Anghel, tatăl băiatului, a făcut afaceri cu Primăria Capitalei şi a avut legături şi cu proprietarul terenului unde micuţul şi-a găsit sfârşitul.

26 sept. 2013, 06:40
Noi detalii în cazul băiatului UCIS de câini. Ce legătură avea tatăl lui Ionuţ cu proprietarul terenului

Valentin Anghel şi Dan Anghel, unchiul lui Ionuţ, au fost acţionari în mai multe companii care au făcut afaceri cu Primăria Capitalei pe vremea lui Adriean Videanu.

Potrivit documentelor oficiale înregistrate la Registrul Comerţului, Valentin Anghel şi fratele său au fost asociaţi la mai multe societăţi, printre acestea numărându-se şi Convan SRL, Deal Global SRL și Romet Packing SA, firme care au avut mai multe contracte cu primăria între 2007 şi 2008.

În primele luni după instalarea în funcţie şi în urma unui audit financiar făcut la solicitarea sa, Oprescu a decis rezilierea contractelor cu firma Convan. Mai mult, a susţinut şi o conferinţă în care a denunţat public aceste contracte, pe care s-ar fi cheltuit 1,2 miliarde de lei vechi, susţinând că au adus prejudicii importante primariei.

O altă legătură este cea dintre tatăl lui Ionuţ şi proprietarul terenului unde a murit copilul. Mai exact, asociatul unchiului şi tatălui lui Ionuţ, Milică Rafaleț Corneliu deținea compania Consproiect Group SRL. Aceasta a fost acționată în judecată, pentru o somație de plată, de firma Transporturi Tei Auto SRL, deținută de Constantin Ciorăscu, același om care avea și administra compania Laguna Tei, proprietară a terenului din apropierea Parcului Tei, unde Ionuț ar fi murit.