S-au cunoscut la o cafea. Ce crede tatăl Biancăi Drăguşanu despre Victor Slav

Bianca Drăguşanu l-a prezentat tatălui său, weekendul trecut, pe actualul său iubit, Victor Slav. Întâlnirea a avut loc într-o cafenea din oraşul Călan, judeţul Hunedoara.

05 mart. 2013, 10:37
S-au cunoscut la o cafea. Ce crede tatăl Biancăi Drăguşanu despre Victor Slav

Radu Drăguşanu, tatăl Biancăi, l-a cunoscut pe Victor Slav şi a rămas plăcut impresionat de iubitul fetei sale.

„Ne-am întâlnit la Călan, am ieşit la o cafea şi un suc şi am povestit. Am discutat cu el foarte mult, despre o mulţime de subiecte şi, mai ales, despre sport, care este pasiunea mea, iar Victor face sală zilnic. E un băiat inteligent şi m-am bucurat tare mult că l-am cunoscut, mi-a depăşit aşteptările„, a declarat tatăl fostei asistente TV.

Tatăl vedetei, maseur al echipei de fotbal Jiul Petroşani, crede că dintre toţi iubiţii Biancăi, prezentatorul de meteo este cel mai serios şi îşi doreşte ca fata sa să-i dăruiască un nepoţel.

“Victor, dintre toţi prietenii ei, a fost primul care a vorbit cu mine la telefon şi mi-am dat seama că este un tip foarte serios. Ca să glumesc un pic, eu cred că ar ieşi nişte copii extraordinar de frumoşi din cuplul acesta. Nu-i după mine, dar mi-aş dori să fie aşa. Dacă ar face un copil ar ieşi şi înalt, şi frumos”, a mărturisit Radu Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună la târgul de nunţi FOTO

Fostul portar al echipei de fotbal Jiul Petroşani este mulţumit de faptul că fiica sa este foarte fericită în braţele lui Victor.

“Bianca era foarte fericită, degajată. O cunosc foarte bine, ea se ataşează sufleteşte de oamenii de care-i place, nu doar de ochii lumii. Sunt sigur că ar suferi la o despărţire, mai ales că ea îl iubeşte foarte mult. O văd cum stă lipită de el, cum îi vorbeşte şi cum îl priveşte”, s-a destăinuit tatăl Biancăi, pentru Libertatea.ro