Tatăl copilului care a murit după ce a fost luat de o viitură, cercetat pentru ucidere din culpă

Bărbatul care şi-a pierdut duminică copilul de doar 3 ani şi jumătate după ce cel mic a fost luat de o viitură în timp ce cei doi încercau să traverseze un pârâu este cercetat de către poliţişti pentru ucidere din culpă.

07 iul. 2014, 12:09
Tatăl copilului care a murit după ce a fost luat de o viitură, cercetat pentru ucidere din culpă

Un copil în vârstă de trei ani şi jumătate a murit, duminică seara, după ce a fost luat de o viitură formată pe un pârâu ce străbate satul Posmuş din comuna Şieu, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Corpul copilului a fost găsit de localnici la aproximativ 200 metri în aval, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Viceprimarul comunei Şieu, Ioan Cifor Tiniş, a declarat că băieţelul încerca să treacă împreună cu tatăl său pârâul pe jos. O viitură formată în urma unei ploi torenţiale i-a surprins pe cei doi, iar cel mic a fost scăpat în apă de părintele său.

„Faţă de tânărul de 33 de ani sunt efectuate cercetări de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.