Tatăl copilului UCIS de câini, chemat la locul tragediei. Bunica băiatului, dusă la audieri

Tatăl copilul de patru ani care a murit după ce a fost muşcat de câini într-o zonă periferică, în apropierea Parcului Tei, a fost chemat la faţa locului, în timp ce bunica băiatului este audiată la Secţia 7 Poliţie.

02 sept. 2013, 12:54
Tatăl copilului UCIS de câini, chemat la locul tragediei. Bunica băiatului, dusă la audieri

Poliţia Capitalei a deschis o anchetă pentru a vedea în ce condiţii a avut loc incidentul în urma căruia un copil de patru ani a murit după ce a fost muşcat de câini într-o zonă periferică din sectorul 2, au precizat pentru Agerpres oficiali ai Poliţiei Capitalei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, copilul era desfigurat atunci când paramedicii SMURD au ajuns la faţa locului.

Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privată, a comunicat Primăria sectorului 2.

„Referitor la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa un copil, fiind muşcat de un câine, Primăria sectorului 2 precizează că acest incident a avut loc pe un teren proprietate privată, pe strada Tuzla nr. 50, respectivul teren aparţine SC Laguna Tei SRL, iar incidentul nu a avut loc în Parcul Tei”, a precizat sursa citată.

Luni, în jurul orei 12,00, bunica copilului a sunat la 112 şi a spus că şi-a pierdut în parc unul dintre cei doi nepoţi, aceştia având patru şi, respectiv, şase ani. La scurt timp, copilul de şase ani a venit la bunica lui şi i-a spus că fratele lui este încolţit de câini. Femeia s-a dus la locul incidentului, însă băiatul era fără suflare.

La faţa locului au venit şi poliţişti de la Secţia 7, care au constatat că victima nu mai prezenta semne vitale.

O ambulanţă a venit în parc pentru a-i acorda îngrijiri medicale fratelui copilului decedat, care fusese muşcat de asemenea de unul dintre câini.

În parc s-a deplasat şi o echipă a Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei. În acest caz este posibil să fie sesizată şi Protecţia Copilului.

Dosarul va fi preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.