Tatăl fetei împuşcate de poliţist spune că fiica lui era ameninţată cu moartea

Tatălui tinerei împuşcate de poliţist spune că a fost o crimă cu premeditare din gelozie. Bărbatul a descoperit mai multe mesaje de ameninţare pe care poliţistul i le-a trimis iubitei sale.

27 mart. 2013, 11:17
Tatăl fetei împuşcate de poliţist spune că fiica lui era ameninţată cu moartea

„Îi spunea lasă că mai ai două saptămâni şi dispari din peisaj, ceva care m-a frapat. După astea două săptămâni, fata i-a zis că nu mă interesează, noi amândoi am terminat-o, sâmbătă mă duc la discotecă. El a zis că decât să o aibă vreun handicapat, mai bine la puşcărie”, a declarat tatăl fetei împuşcate.

Tatăl Elenei îl ştia de mult timp pe poliţist. Niciodată nu ar fi crezut că va face aşa ceva.

„Nu sunt de acord nici cu fanfară, nici cu salve. Pentru că n-a făcut un gest curat, mi-a omorât fata. Eu cred că avea 2 personalităţi. Când era civil era un băiat de zahăr, când îmbrăca uniforma se schimba. Să vedem cum se fac aceste teste psihologice, că sunt prea mulţi psihopaţi, pe ce criterii”, a mai spus bărbatul, potrivit România TV.

CITEŞTE ŞI: CUTREMURĂTOR. Tatăl tinerei împuşcate de iubitul poliţist a aflat că fata a murit în direct la TV

Părinţii fetei sunt sfaşiaţi de durere. Au mai avut un copil, jucator la Petrolul Ploieşti. A murit acum trei ani, de cancer. Tatăl fetei spune că doar dragostea pentru nepoţi îl mai ajută să meargă mai departe.

Tatăl Elenei Pârşă a mărturisit că poliţistul era violent cu iubita lui şi o ameninţase din gelozie.

Elena Pârşă a fost împuşcată în cap de iubitul ei, poliţist în localitatea dâmboviţeană I.L.Caragiale. După atac, bărbatul s-a sinucis. Medicii nu au mai putut salva viaţa fetei, iar părinţii au decis să doneze ficatul şi rinichii unor bolnavi a căror viaţă depindea de un transplant. Elena Pârşă va fi înmormântată sâmbătă.