Tatăl fetei ucise de şoferul de 19 ani la 2 Mai, mărturii teribile: „Poliţia nici măcar nu ne-a anunţat că fiica noastră a murit, ne-au anunţat de la pompe funebre”

Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei moarte, la 2 Mai, în accidentul provocat de un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa substanţelor halucinogene, a dezvăluit că nu a fost anunţat de Poliţie, aşa cum este procedura, de faptul că fiica lui a murit, ci de firma de pompe funebre.

20 aug. 2023, 12:09
Tatăl fetei ucise de şoferul de 19 ani la 2 Mai, mărturii teribile: „Poliţia nici măcar nu ne-a anunţat că fiica noastră a murit, ne-au anunţat de la pompe funebre”

Tatăl fetei ucise de şoferul de 19 ani a mulţumit ironic Poliţiei Române care nu şi-a făcut datoria până la capăt, bărbatul fiind informat de tragedie de firma de pompe funebre şi de vărul fetei, care fusese şi el în grupul de tineri accidentaţi, dar care scăpase teafăr.

Conform procedurii, polițiștii de la IPJ Constanța ar fi trebuit să anunțe IPJ Brașov, de unde era familia fetei, iar aceștia ar fi trebuit să anunțe mai departe familia.

Mulţumim Poliţiei Române. Nu m-a contactat nimeni să ne spună ”Fata dumneavoastră a păţit ceva”. De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia. Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie, doar cu speritura”, a declarat tatăl tinerei.

Tatăl fetei ucise de şoferul de 19 ani la 2 Mai nu are resentimente faţă de ucigaşul fiicei sale: „Dacă l-aş avea pe copilaşul ăsta de 19 ani în faţa mea, nu l-aş atinge nici măcar cu o palmă”

Bărbatul spune, însă, că nu are resentimente faţă de ucigaşul fiicei sale, dar că îşi doreşte să plătească pentru fapta sa cu ani grei de închisoare.

Să sufere şi ei cum suferim noi. Atât şi nimic mai mult. Puşcărie să facă băiatul. Dacă l-aş avea pe copilaşul ăsta de 19 ani, teribilistul ăsta cu droguri în faţa mea, nu l-aş atinge nici măcar cu o palmă. Deja l-a bătut soarta. Ce vă pot spune despre copilul meu. Era un copil cuminte şi nu pentru că era al meu. A învăţat, nu mi-a creat probleme, nu mi-a lipsit de acasă, nu bea, nu fumează şi chiar mă mândream şi mă mândresc că este copilul meu.

Am fost să o recunosc. Nici pe soţia nu am lăsat-o să intre, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu vreau decât să plătească. Nu mă refer financiar. Să facă puşcărie până să se căiască, să îi pară rău pentru ce a făcut şi să vadă şi alţii”, a povestit bărbatul.

Tânara era studentă la Geografie turistică, la Bucureşti, şi luase examenul de bacalaureat cu media 9,81, iar celălalt tânăr decedat era colegul ei.

Şoferul teribilist face parte dintr-o familie înstărită

Reamintim că doi tineri au murit, sâmbătă dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin, apoi a fugit de la locul accidentului. Alți trei tineri au ajuns la spital cu răni grave. Tânărul, care consumase trei tipuri de droguri, a fost reținut pentru 24 de ore.

Tânărul Vlad Paascu face parte dintr-o familie înstărită: mama lui are afaceri în domeniul imobiliar, iar tatăl este pasionat de maşini.