Tatăl fetiţei moartă în centrul de plasament din Capitală, declaraţii cutremurătoare: „A fost lăsată să moară” VIDEO

Au apărut controverse după moartea unei fetiţe într-un centrul de plasament din Capitală. Iniţial a apărut informaţia că un dulap a căzut peste micuţă, însă tatăl fetiţei susţiţe că aceasta ar fi fost împinsă de un coleg. Bărbatul acuză conducerea centrului de plasament că ar fi încercat să ascundă ceea ce s-a întâmplat.

04 dec. 2018, 14:25
Tatăl fetiţei moartă în centrul de plasament din Capitală, declaraţii cutremurătoare: „A fost lăsată să moară” VIDEO

Incidentul a avut loc pe 9 septembrie in centrul de plasament Ciresarii din sectorul 5. Atunci a fost sesizata sectia 24 de politie prin apel 112 despre un accident in care o minora institutionalizata a fost ranita de un dulap care a cazut peste ea.

La fata locului s-au deplasat atunci de urgenta medicii care au preluat-o pe copila si au transportat-o de urgenta la spital in stare grava. Politistii au deschis un dosar penal atunci, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

Minora a rămas in tot acest timp internata in spital, insa, cateva luni mai tarziu, pe 29 noiembrie, a incetat din viaţă.

Tatăl Andreei susţine că ea s-a lovit la cap după ce a fost împinsă de un coleg, lucru pe care conducerea centrului l-ar ascunde. Ion Lulea și-a povestit tragedia în exclusivitate pentru România TV.

„A fost lăsată să moară cu bună știință pentru a ascunde adevărul vizavi cum s-a întâmplat incidentul propriu-zis inițial. Săptămâna trecută m-a anunțat că fata mea, Andreea Maria Lulea, a decedat, eu urmând chiar în acele momente mă pregăteam să merg către centrul de plasament pentru copii cu dizabilități Sfânta Maria din strada Trompetului. Doamna directoare de la centrul de plasament Cireșarii 2, Simion Antonia, m-a anunțat: „Domnul Lulea, vă anunț că Andreea Maria a murit” . N-am mai văzut copilul de când era în centrul de recuperare medicalăî Nicolae Rovanescu din spatele spitalului Budimex”, a spus tatăl fetiţei la România TV.

Urmăriţi interviul complet în video de mai jos.