Tatăl handbalistului Marian Cozma, Revelion în cimitir cu petarde şi artificii FOTO

Tatal lui Marian Cozma a facut Revelionul la mormantul baiatului lui. In ciuda gerului, acesta a rezistat pana la unu si jumatate in cimitir, a dat cu petarde si si-a plans fiul ucis miseleste in urma cu aproape sase ani.

02 ian. 2015, 11:13
Tatăl handbalistului Marian Cozma, Revelion în cimitir cu petarde şi artificii FOTO

Pentru parintii lui Marian Cozma, moartea fiului lor a schimbat cu totul cursul unei familii perfecte, scrie cancan.ro. Imediat dupa ce a fost ucis baiatul lor, Petre Cozma si sotia lui au invatat sa traiasca altfel, cu amintirea lui „Pasarila” vie in sufletul lor, parintii si-au schimbat felul de a petrece Sarbatorile.

Citeşte şi Petre Cozma este revoltat pe unguri. „Plec la Debrecen, să le arăt degetul mijlociu!”

„Petrece” este un cuvant pe care cei doi oameni albiti de durere nu-l mai pot intelege dupa data de 9 februarie 2009, atunci cand Marian a fost ucis miseleste, intr-un club din orasul Veszprem, Ungaria. „De atunci, pentru mine s-a schimbat totul. Eu nu prea mai am Craciun, Paste, Revelion”, a spus Petre Cozma, chiar in prima zi a lui 2015.

Citeşte şi Momente de GROAZA la mormântul lui Marian Cozma

Totusi, barbatul isi gaseste alinarea in aceste momente langa fiul sau, la mormantul acestuia, acolo unde l-a prins revelionul. „Am inghetat, a fost un ger, insa asa fac mereu! Am fost si de Craciun, dar acum, sus acolo la el in cimitir, a fost un frig de nu am mai vazut. Nu l-am simtit si am stat pana pe la unu si jumatate. Am avut si vreo doua petarde, o sticla de sampanie… Au mers si prietenii lui, ginerele meu, sotia. Am fost toti. Nu ne-a fost greu sa rezistam”, a spus antrenorul de handbal.