Tatăl Loredanei Chivu s-a SINUCIS! În mod ŞOCANT, vinovată pentru tragedie ar fi chiar ea după ce a… FOTO

Ziariştii britanici de la Mirror au scris în cursul zilei de miercuri un amplu material dedicat Loredanei Chivu. Astfel, ei au vorbit despre drama pe care aceasta a trăit-o când avea doar 18 ani. Astfel, se pare că tatăl fostei asistente a lui Dan Capatos s-a sinucis pentru că nu putea suporta ruşinea apariţiei tinerei în revista Playboy.

28 ian. 2015, 15:21
Tatăl Loredanei Chivu s-a SINUCIS! În mod ŞOCANT, vinovată pentru tragedie ar fi chiar ea după ce a… FOTO

Puţini sunt cei care ştiu că tatăl Loredanei Chivu s-a sinucis când tânăra avea doar 18 ani. Cu toate acestea, se pare că motivul sinuciderii ar fi chiar ea, după ce bărbatul s-a supărat că fiica lui a pozat în Playboy. De asemenea, Chivu recunoaşte că tatăl ei avea şi probleme serioase cu banii, potrivit Mirror.

Citeşte şi DRAMA neştiută a Loredanei Chivu: „Aveam 18 ani când…”

Nu mi-am revenit niciodată din acest şoc.L-am găsit spânzurat în pod. Nu a lăsat niciun mesaj de adio. Până în ultima zi a vieţii sale a fost un bărbat vesel şi a fost un mister total motivul pentru care s-a sinucis. Eu vorbeam cu tatăl meu în fiecare zi, eram foarte apropiaţi, dar toate acestea au încetat după ce am apărut în revista pentru adulţi„, au citat-o jurnaliştii englezi pe Loredana Chivu.