Tatăl lui Abi Talent şi iubita sa au fost reţinuţi. Ar fi câştigat sume uriaşe din proxenetism şi ghicit

Tatăl lui cântăreţului Abi Talent şi concubina sa au fost reţinuţi, miercuri, fiind acuzaţi de proxenetism şi înşelătorie prin metoda ghicitului.

12 ian. 2022, 13:50
Tatăl lui Abi Talent şi iubita sa au fost reţinuţi. Ar fi câştigat sume uriaşe din proxenetism şi ghicit

Poliţiştii din Buzău au făcut mai multe percheziţii, fiind reţinute mai multe persoane, printre care tatăl lui Abi Talent, iubita acestuia şi alţi doi suspecţi. Gruparea ar fi obținut ilegal foloase patrimoniale estimate la peste 1.000.000 de lei în intervalul 2016-2022, potrivit Ziare.com.

În timpul perchezițiilor au fost ridicate, printre altele, 3 mașini de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline și 850 de euro.

Tatăl manelistului Abi Talent are vârsta de 45 de ani, iar una dintre cele două ghicitoare trimise după gratii alături de bărbat pentru 24 de ore este concubina lui.

Citeşte şi: Abi Talent şi iubita lui, surprinşi de paparazzi. În ce ipostază au fost fotografiaţi cei doi

Tatăl lui Abi Talent şi iubita sa au fost reţinuţi. Reacţia Poliţiei

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violenţe și înșelăciune, prin metoda ghicitului. 4 persoane au fost reținute.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2022, doi bărbați, din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfășurat activități de proxenetism, prin înlesnirea și încurajarea practicării prostituției de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale.

De asemenea, în urma materialului probator administrat, a reieşit că, în perioada 2017-2021, două femei, în vârstă de 47 şi 39 de ani, ar fi înşelat mai multe persoane, prin inducerea în eroare a acestora, cu privire la faptul că ar deține puteri supranaturale, prin care ar putea să rezolve problemele personale ale persoanelor vătămate.

Astfel, cele 4 persoane şi-ar fi însuşit, ilegal, foloase patrimoniale estimate la peste 1.000.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 3 autoturisme de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline, 850 de euro, înscrisuri și documente, medii de stocare, dar și bunuri susceptibile a face obiectul activității infracționale.

12 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru audieri.

Față de cei doi bărbați, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, iar față de cele două femei, s-a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, prin metoda ghicit.

Persoanele reținute urmează a fi prezentate instanței, în cursul acestei zile, cu propunere de arestare preventivă.

Cine este tatăl manelistului Abi Talent

Suraj Panțic, tatăl lui Abi Talent, se numără printre cei mai de temut interlopi din Buzău, după ce a început să se răfuiască cu mai multe clanuri de romi.

În urmă cu câţiva ani, bărbatul a fost condamnat pentru un dosar de proxenetism, însă nu a stat mult după gratii, fiind eliberat pentru bună purtare. Școlit în închisoare, Suraj Panțic a început să facă legea în Buzău, iar de atunci toată lumea îi știe de frică, scrie Fanatik.

De altfel, pe rețelele de socializare, Suraj Panțic se proclamă rege în Buzău și se mândrește cu fiul lui, care a devenit vedetă în România. De asemenea, unchiul lui Abi Talent a făcut spectacol pe străzile Buzăului, după ce a alergat un adversar cu mașina și s-a dat jos din mers pentru a-l fugări cu un cuțit.

Citeşte şi: Don’t Look Up, un asteroid se îndreaptă spre Pământ cu o viteză de 76.000 km/oră. Va fi cea mai mare apropiere de Terra, pentru următorii 200 de ani


loading...
Partenerii noștri