Tatăl lui Dinu Maxer, bolnav de cancer: „Durerile sunt groaznice”

Cântăreţul Dinu Maxer traversează o perioadă nu tocmai fericită din viaţa lui. Tatăl său, Ion, care suferă de cancer de nouă ani pare să piardă lupta cu necruţătoarea boală.

08 ian. 2016, 17:08
Tatăl lui Dinu Maxer, bolnav de cancer: „Durerile sunt groaznice”

„Îmi este foarte greu cu tata pentru că este greu bolnav. Tata m-a șocat că a vrut să vorbească despre boala lui pentru că se luptă cu el de nouă ani. Lupta cu această boală nu o să se termine niciodată. Cel mai greu a fost când a sărbătorit ziua lui în spital”, a spus Dinu la un post TV.

Soţia lui, alături trup şi suflet de socrul ei

Deea Maxer este o soţie model şi este alături de Dinu indiferent de greutăţile prin care trece acesta. Artista i-a promis socrului ei că îi va dărui o nepoţică. „L-am văzut pe Dinu profund afectat după ce a aflat că a recidivat cancerul. Eu am încercat să îi ajut să treacă peste asta. Noi vom lupta pentru el.

L-am promis că o să facem o fetiță. Și o să mă țin de cuvânt. Socrul meu este extraodinar, are grijă de casă și de nepoții lui. Înainte era pesimist, dar când a aflat că mai are puțin până la moarte, a început să fie mult mai optimist și se bucură mai mult de viață”, a spus Deea la un post TV.

Suferă de dragul familiei

Chiar dacă tratamentul este foarte agresiv, tatăl lui Dinu Maxer suferă în tăcere de dragul familiei frumoase pe care o are. „Noaptea mă sufoc, şi nu pot să dorm. Abia dorm 3-4 ore pe noaptea, dar încerc să trec şi peste asta, ca tancurile ruseşti. Dimineaţa îmi este cel mai greu. Durerile sunt groaznice. Nu am avut durerile pe care le-am avut acum. Mi se blochează tractul respirator, nu mai am aer”, a spus bărbatul la un post TV.