Tatăl lui Gabi Bădălău nu o vrea ca noră pe Bianca Drăguşanu. Ce i-au spus prietenii din politică

Niculae Bădălău este împotriva relației pe care fiul său o are cu Bianca Drăgușanu. Politicianul a fost avertizat de apropiați că relația cu fosta asistentă tv nu este tocmai bună pentru Gabi Bădălău.

23 ian. 2021, 10:46
Tatăl lui Gabi Bădălău nu o vrea ca noră pe Bianca Drăguşanu. Ce i-au spus prietenii din politică

Gabi Bădălău este în plin scandal cu Claudia Pătrășcanu, dar este gata să se căsătorească din nou, cu Bianca Drăguşanu. Niculae Bădălău, fostul politician, nu ar fi de acord cu această relație şi i-ar fi transmis deja acest aspect fiului său, scrie Cancan.

Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu, relaţie toxică?

Niculae Bădălău nu ar fi deloc de acord cu escapadele fiului său, motivul fiind că îi afectează imaginea de om influent pe care o are în societate. Mai mult, ar fi fost avertizat de prieteni și cunoștințe că acest comportament al fiului său îi va dăuna în viitor, situațiile în care acesta este pus fiind unele destul de rușinoase și care nu par să se sfârșească prea curând, au spus prieteni apropiați din cercul politicianului pentru Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri şocante despre mariajul cu Gabi Bădălău

Între timp, Claudia Pătrășcanu continua să-și acuze soțul! Ultimele dezvăluiri sunt uluitoare! După acuzațiile de consum de substanțe interzise, practicarea jocurilor de noroc, infidelitate și furt, acum a venit rândul celor de violență. Cântăreața a povestit calvarul prin care a trecut, iar Andreea Bănică i-a fost chiar martor la multe ditre scenele reprobabile. „De atâta suferință, umilință și tot ce mi s-a întâmplat, aveam în minus vreo 10 kilograme pe atunci. A fost violent, dar nu m-a lovit practic. Dar nici eu nu m-aș lăsat lovită, sunt o femeie puternică. A avut tentativa de a lovi două uși în casă de față cu copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu.