Tatăl lui Giuliano Stroe, Micul Hercule, în depresie pe Facebook. „Sunt dintr-o ţară numită România de c…t”

Tatăl lui Giuliano Stroe, Micul Hercule de România, este supărat pe viaţă. "Sunt dintr-o ţară numită România de că..t şi dintr-o comuna numită Icoana de că..t!".

12 mart. 2014, 08:46
Tatăl lui Giuliano Stroe, Micul Hercule, în depresie pe Facebook. „Sunt dintr-o ţară numită România de c…t”

Tatăl lui Giuliano Stroe, copilul de 9 ani intrat în Cartea Recordurilor pentru exerciţiile sale fizice incredibile, este supărat pe faptul că autorităţile locale nu-l susţin, ba din contră, îi pun beţe-n roate, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Micul Hercule şi fratele său, filmaţi de tatăl lor într-o ipostază SCANDALOASĂ. VIDEO

„Sunt dintr-o tara numita Romania de cacat si dintr-o comuna numita Icoana de cacat si dintr-un sat numit Ciuresti-Ursoia de cacat. I-mi voi invata copiii sa nu se uite niciodata spre cacatul asta de sat de unde suntem, pentru ca pentru putinii oameni cu adevarat de cacat, totul este o apa si-un pamant. Nu am avut nici o favoare si nici un ajutor din partea comunei locale, din contra, ne-au chemat presa elitei de cacat si ne-au dat chiar si foc la fanetul pentru animale. Oameni de cacat sunteti, asa meritati sa muriti si voi si copii si nepotii si staranepotii vostrii. Ca sa termin la obiect, primarul comunei este un om de cacat, furacios si hotoman, corupt si mincinos”, a scris Iulian Stroe pe Facebook.

Citeşte şi Capra familiei Micului Hercule a fătat un ied cu organele pe afară. Reacţia BOLNAVĂ a tatălui