Tatăl lui Meghan Markle se simte bine după operaţia cardiovasculară

Operaţia pe cord suportată de tatăl lui Meghan Markle, care îl va împiedica să asiste la nunta fiicei sale cu prinţul Harry, ce va avea loc în acest weekend, s-a încheiat cu succes, a anunţat miercuri seară TMZ.

17 mai 2018, 12:25
Tatăl lui Meghan Markle se simte bine după operaţia cardiovasculară

Jurnaliştii de la TMZ afirmă că au avut posibilitatea de a discuta cu Tom Markle, în vârstă de 73 de ani, care, după intervenţia chirurgicală, părea „activ şi coerent”. Ei au precizat că operaţia a constat în implantarea a trei stenturi (extensoare vasculare) în vasele coronariene ale pacientului.

Urmărit de paparazzi, tatăl viitoarei soţii a prinţului Harry a ajuns să fie prins în relaţia adeseori dificilă dintre familia regală britanică şi mass-media, înainte de nunta fiicei sale, care va avea loc sâmbătă la Castelul Windsor.

El a dezvăluit marţi că urma să fie operat pe inimă, potrivit TMZ, şi că nu va putea să îşi conducă fiica la altar în timpul ceremoniei religioase.

Citeşte şi Nunta regală din Marea Britanie aduce bani frumoşi regatului: peste 1,05 miliarde de lire sterline

Prezenţa lui la nunta regală era deja pusă sub semnul întrebării în urma unei polemici generate de publicarea unor fotografii care îl prezentau în timp ce se pregătea pentru nuntă discutând cu paparazii, în contextul în care Thomas Markle s-a plâns în trecut de intruziunea presei în viaţa privată a familiei sale.