Tatăl lui Michael Jackson a murit

Tatăl lui Michael Jackson, Joe, a încetat din viață la vârsta de 89 de ani. Joe Jackson se afla internat în spital de mai multe zile, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

27 iun. 2018, 15:59
Tatăl lui Michael Jackson a murit

Tatăl lui Michael Jackson a murit la vârsta de 89 de ani. Joe Jackson suferea de diabet zaharat și, conform mărturiilor, avea şi o formă de demență. El a suferit un accident vascular cerebral în 2015, care l-a lăsat temporar orb.

Familia a anunţat, săptămâna trecută, că starea de sănătate a „patriarhului” s-a înrăutățit în ultima perioadă.

Presa americană a transmis vineri informaţii privind starea de sănătate a tatălui lui Michael Jackson în vârstă de 89 de ani. Jermaine Jackson, unul dintre copiii lui, a negat însă într-un mesaj publicat pe Twitter că tatăl lui s-ar afla pe patul de moarte.

„Sănătatea tatălui meu nu este bun, dar «muribund» este un cuvânt dur ales de presă, nu de mine. Pentru oricâtă vreme ar mai avea, mama, fraţii mei şi rudele vrem să fim alături de el, fără obstacole”, a scris el, citat de Reuters.

Managerul lui Joe Jackson, Charles Coupet, şi reprezentanţii cântăreţilor Janet Jackson, Jermaine Jackson şi La Toya Jackson nu au comentat situaţia.

În anii 1960, Jackson şi-a antrenat strict copii să cânte şi danseze şi a condus The Jackson 5. Michael Jackson, care a făcut parte din grup, a urmat apoi o carieră solo şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi artişti pop din lume. El a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani.

Familia Jackson a fost deseori împărţită de conflicte legale, gelozii şi certuri privind banii. Potrivit Daily Mail, acum, unora dintre membrii familiei nu le este permis accesul în camera de spital a tatălui lor.

Joe Jackson a avut 11 copii. El trăieşte în Las Vegas. De mai mulţi ani se luptă cu diverse probleme de sănătate, iar în 2015 a suferit un atac cerebral. Cu toate acestea, a continuat să aibă apariţii publice şi evenimente. În luna martie, a lansat un album de fotografii, „Precious Moments: 60 Years in Show Business”.