Tatăl lui Mutu, dezvăluiri uluitoare: Adi s-a cam plictisit de fotbal, i-am zis „Băi, retrage-te!”

Spiridon Mutu, tatăl atacantului lui Ajaccio, a declarat pentru Jurnalul de Argeş că este bine că fiul său a ales să revină în Liga I, la echipa prietenului său Cosmin Contra, dar avertizează că Adi Mutu, care în ianuarie va împlini 35 de ani, s-a cam plictisit de fotbal.

03 dec. 2013, 11:18
Tatăl lui Mutu, dezvăluiri uluitoare: Adi s-a cam plictisit de fotbal, i-am zis „Băi, retrage-te!”

Adrian Mutu este aşteptat să se reîntoarcă în Liga I, la Petrolul Ploieşti, în ianuarie 2014, lună în care Briliantul va împlini  35 de ani. Spiridon Mutu, tatăl fotbalistului, spune că românii vor aştepta foarte multe de la Adi Mutu, dar consideră că fiul său a ales bine, mai ales că este prieten cu antrenorul „lupilor”, Cosmin Contra.

Într-un interviu pentru Jurnalul de Argeş, Spiridon Mutu a spus. „Sper că se va integra repede în echipa lui Contra. De altfel, este şi foarte bun prieten cu el, au stat în aceeaşi cameră la Naţională atâţia ani. Au jucat împreună şi la Dinamo. Îl cunosc şi eu pe Cosmin, a fost pe la noi, îi cunosc şi părinţii şi el ne cunoaşte pe noi„.

De asemenea, Spiridon Mutu a vorbit şi despre tensiunile dintre fiul său şi selecţionerul Victor Piţurcă „Din punctul meu de vedere, şi Adi are o parte de vină. S-a cam plictisit de fotbal. Eu acest lucru îi reproşez. I-am zis: „Băi, retrage-te! Faci 35 de ani! E suficient cât ai jucat!„.

Între Piţurcă şi Adi au fost până la urmă doar nişte răfuieli”, a mai spus Spiridon Mutu pentru Jurnalul de Argeş. Pe de altă parte, el nu crede că dacă Briliantul ar fi fost în teren România ar fi eliminat Grecia la barajul pentru CM 2014, însă se putea conta pe experienţa sa.