Tatăl lui Novak Djokovic a explodat după deportarea fiului său: „Tentativă de asasinare a celui mai bun sportiv din lume. 50 de glonţe trase în pieptul lui Nole”

Tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a reacţionat dur după decizia justiţiei australiene cu privire la viza liderului ATP, spunând că totul a fost o “tentativă de asasinare a celui mai bun sportiv din lume”.

16 ian. 2022, 16:55
Tatăl lui Novak Djokovic a explodat după deportarea fiului său: „Tentativă de asasinare a celui mai bun sportiv din lume. 50 de glonţe trase în pieptul lui Nole”

“Tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat. 50 de gloanţe în pieptul lui Novak. Ne vedem la Paris”, a postat tatăl lui Djokovic, pe reţelele de socializare.

În acelaşi timp, preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat că Novak Djokovic a fost victima „unei vânători de vrăjitoare în adevăratul înţeles al cuvântului, împotriva unei persoane şi a unei ţări”. „Am vorbit mai devreme cu Novak Djokovic după decizie şi îl încurajez. Aşteptam cu nerăbdare să-l vedem revenind în ţara lui unde va fi mereu binevenit„, a afirmat Vucic. El s-a enervat din cauza deciziei autorităţilor australiene de a-l expulza pe N.1 mondial al tenisului masculin, care nu este vaccinat împotriva Covid-19.

Citeşte şi Novak Djokovic, reacție-fulger după ce a aflat că va fi deportat: Sunt extrem de dezamăgit de decizie. Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez!

Ei cred că după ce l-au maltratat în aceste zece zile, l-au umilit pe Djokovic. S-au umilit singuri, Djokovic poate să se întoarcă în ţara lui cu capul sus şi să privească pe toată lumea drept în ochi„, a spus Vucic.

Apelul lui Novak Djokovic la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne.

Citeşte şi Ilie Năstase, reacție la expulzarea lui Djokovic: Marea vine e a părinților lui: Mă bucur că s-a terminat treaba asta!

Djokovici a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai. La aeroportul din Melbourne, înainte de decolare, el s-a aflat sub escorta poliţiei federale australiene.

Aeronava EK409 a decolat de pe aeroportul din Melbourne la ora 13.55, ora României. Jucătorul va merge mai întâi la Dubai şi apoi cel mai probabil în Serbia.

 


loading...
Partenerii noștri