Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui, TĂIAŢI pe faţă de un individ pe propria terasă VIDEO

O nouă tragedie în familia lui Şerban Huidu. Tatăl lui Huidu şi soţia lui au fost atacaţi luni seara chiar pe terasa pe care o deţin în Sectorul 4 al Capitalei. Cei doi au fost duşi de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Florin Huidu a fost tăiat pe faţă, iar soţia lui are o ureche tăiată, după un conflict cu un client recalcitrant.

23 iul. 2013, 09:05

Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui au fost atacaţi luni seara de un bărbat de 36 de ani care, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice pe terasa deţinută de familia fostului prezentator TV în Sectorul 4, a refuzat să achite nota de plată.

Potrivit România TV, individul a spart un pahar şi, cu un ciob, a atacat-o iniţial pe soţia fostului membru PPDD, căreia i-a tăiat o ureche, însă Florin Huidu a intervenit şi atunci a fost tăiat pe faţă.

Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui au fost internaţi, luni, la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” din Capitală, tatăl fostului prezentator având mai multe plăgi tăiate la faţă, la coloana cervicală şi la o mână, iar mama fiind tratată ambulatoriu.

„Tatăl lui Huidu a fost adus la spital luni, la ora 16.30, şi a fost internat cu plăgi tăiate la nivelul feţei, coloanei cervicale şi la deget. Starea lui era gravă, mai ales că avea hemoragie puternică. A fost operat. Acum este stabil, va mai rămâne internat probabil două-trei zile”, a declarat Anda Mihai, medic chirurgie plastică la „Bagdasar-Arseni”, citată de Mediafax.

„Sub nicio formă nu are legătură activitatea politică cu ce a păţit. Îmi pare rău pentru ce a păţit. Cred că vorbim de un psihopat și în zonă cred că mai sunt și alții. Trebuie să-ți aperi soția și când cineva deja te taie nu mai ai ce negocia cu el… încerci să te aperi. Florin cred că a reacționat cum trebuia. După părerea mea e mare semnal de alarmă”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan, apropiat al lui Florin Huidu.

Agresorul a fost reţinut rapid de poliţişti pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.


loading...