Tatăl lui Şerban Huidu rupe tăcerea. Vezi ce spune despre relaţia cu fiul său VIDEO

Florin Huidu, tatăl lui Şerban Huidu, a declarat că, deşi familia lui a fost urmărită de ghinioane, nu a fost, în niciun caz, blestemată. Asta deşi el a fost bătut crunt chiar în propriul restaurant, iar, în numai doi ani, Şerban a provocat un accident de maşină în care două persoane au murit, a avut un accident grav la sky, iar mama lui a pierdut lupta cu cancerul.

10 sept. 2013, 15:31
Tatăl lui Şerban Huidu rupe tăcerea. Vezi ce spune despre relaţia cu fiul său VIDEO

Florin Huidu încearcă să distrugă mitul conform căruia un blestem s-ar fi abătut asupra familie Huidu.

E adevărat că s-au întâmplat mai multe şi într-un termen poate mai scurt. În primul rând eu nu cred în aşa ceva, acestea sunt lucruri care s-au întâmplat şi se pot întâmpla în orice fel de familie„, a declarat tatăl lui Şerban Huidu pentru Wowbiz.

Totodată, Florin Huidu susţine că lui i se datorează în totalitate faptul că fiul său Şerban a ajuns vedetă.

Am fost mai dur, mai… Uneori când am fost mai tânăr poate a fost bine pentru că el şi-a luat viaţa în piept de tânăr. Eu când am divorţat el era în ultimii ani de liceu. Nu ştiu dacă eu eram cu el atunci şi nu eram divorţat, nu ştiu dacă îi permiteam să se ducă la Radio 21, noaptea, să facă muncă patriotică şi aşa mai departe. Aşa a fost să fie, dar noi am păstrat o relaţie corectă„, a spus Florin Huidu.

Acesta susţine că relaţia lui cu Şerban este foarte apropiată şi că între ei nu au existat niciodată conflicte de nicio natură.

Citeşte şi Ea este soţia lui Şerban Huidu. Cristina Huidu a slăbit 20 de kilograme într-un an FOTO