Tatăl lui Teo Trandafir, ÎNGRIJORAT de starea de sănătate a prezentatoarei: „Nu trebuia să se opereze”

Ion Uta, tatal cunoscutei prezentatoare, Teo Trandafir, a declarat ca este foarte ingrijorat pentru starea de sanatate a fiicei sale.

02 ian. 2014, 10:55
Tatăl lui Teo Trandafir, ÎNGRIJORAT de starea de sănătate a prezentatoarei: „Nu trebuia să se opereze”

Într-un interviu pentru ziarul Click, Ion Uta a declarat ca i s-au inmuiat picioarele cand a auzit ca fiica lui s-a operat din nou. Medicul brailean a primit destul de greu vestea ca Teo Trandafir a apelat la cutit pentru a-si micsora stomacul.

„Teo nu trebuia sa se opereze”, a marturisit tatal vedetei Kanal D. Ion Uta a motivat faptul ca organismul prezentatoarei este destul de slabit dupa problemele de sanatate majore pe care le-a avut in 2011. In urma cu trei ani, Teo Trandafir a fost la un pas de moarte din cauza unei pancreatite acute, provocata de diete severe. De atunci, vedeta Kanal D s-a hotarat sa nu mai apeleze la astfel de metode pentru a slabi.

Teo Trandafir a ales, insa, o alta varianta pentru a scapa de kilogramele in plus. De curand, simpatica prezentatoare a urcat din nou pe masa de operatie, insa de buna voie si nesilita de nimeni. Teo a apelat la o interventie de micsorare a stomacului, procedura la care au apelat, de altfel, numeroase vedete.

Ion Uta a declarat ca nu a stiut de aceasta decizie a fiicei sale. Tatal prezentatoarei a aflat din presa ca fiica sa s-a operat. „Mi-au tremurat picioarele de frica. Nu stiam ca se va opera. Daca aflam mai din timp, as fi sfatuit-o sa renunte la ideea asta”, a marturisi tatal lui Teo Trandafir.