Tatăl lui Ţucudean îl vrea la Steaua: „Va fi iertat dacă dă goluri”

Unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din campionatul intern, dinamovistul Ţucudean, a devenit ţinta numărul unu la Steaua.

03 apr. 2014, 06:02
Tatăl lui Ţucudean îl vrea la Steaua: „Va fi iertat dacă dă goluri”

Roş-albaştrii, prin vocea antrenorului Laurenţiu Reghecampf, au confirmat interesul pentru George Ţucudean. Împrumutul atacantului la Dinamo expiră la finalul sezonului, iar acesta va reveni la Standard, clubul de care aparţine. Şansele ca „Ţucu” să rămână în campionatul belgian sunt, însă, minime, iar Steaua este gata să înceapă negocierile pentru transferului definitiv al fotbalistului în Ghencea.

DINAMO-STEAUA: Anunţ important pentru fani

„Dacă va da două goluri, fanii îi vor uita trecutul dinamovist”
Marius Ţucudean, tatăl actualului jucător de la Dinamo, îşi sfătuieşte fiul să meargă în Ghencea dacă oferta va fi avantajoasă, fiind de părere că nu va avea de suferit din cauza trecutului din „Ştefan cel Mare”. „Să aleagă ce este mai bine pentru el. Dacă George consideră că un transfer la Steaua l-ar avantaja, să se ducă în Ghencea. Ce contează că a jucat şi la Dinamo? Dacă va da două goluri, suporterii îl vor ierta imediat. Nu contează de unde îţi iei banii, atâta timp cât îţi faci treaba. Probabil la început va fi înjurat, dar nu ar fi o problemă. Păi, dacă e să vorbim sincer, te mai înjură şi nevasta acasă dacă nu faci ce trebuie”, a spus Marius Ţucudean pentru fanatik.ro.