Tatăl Micăi de la Abracadabra, distrus de durere: Am avut un film de groază văzând că este intubată

Toni Niculescu, tatăl Micăi, a ajuns la capătul puterilor. Vestea că fiica lui se zbate între viață și moarte pe patul de spital l-a dărâmat și spune că nu a știut că Mica este grav bolnavă.

12 mart. 2013, 16:53
Tatăl Micăi de la Abracadabra, distrus de durere: Am avut un film de groază văzând că este intubată

Toni Niculescu a mărturisit că a aflat de boala fiicei sale din întâmplate, când a fost la medicul de familie. „Starea ei este foarte gravă, am avut un film de groază văzând că este intubată. Am aflat despre boală când am fost la medicul de familie și mi-a spus că analizele nu i-au ieșit bine și trebuia să le repete, dar ea a dispărut„, a declarat tatăl Micăi, potrivit libertatea.ro.

„În noaptea de 14 ianuarie am ajuns la spital. M-am speriat atunci rău, pentru că a vărsat cred un litru de sânge. De obicei ne spunem cam tot, știu și de prieteni, tot, tot, aveam o relație specială, și nu mi-a venit să cred când medicii mi-au spus că este grav bolnavă. Nici nu vreau să mă gândesc la ce se poate întâmpla„, a mai spus aceasta.

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și, în prezent, se luptă pentru viața ei.