Tatăl Micului Hercule, decizie revoltătoare. Le INTERZICE copiilor să mai meargă la şcoală

Iulian Stroe, tatăl Micului Hercule, și-a exprimat indignarea față de comportamentul profesorilor pe reţelele de socializare şi a luat deciza de a nu-şi mai lăsa copiii la şcoală.

19 ian. 2015, 17:20
Tatăl Micului Hercule, decizie revoltătoare. Le INTERZICE copiilor să mai meargă la şcoală

Iulian Stroe, tatăl lui Claudiu și Giuliano – Micul Hercule, copiii care au ajuns celebri în lumea întreagă, a decis să ia atitudine față de lipsa de profesionalism a învățătoarei acestora. Potrivit libertatea.ro, bărbatul a decis să nu-i mai lase pe micuţi la școală până când femeia nu-și va respecta programul de predat şi implicit elevii.

Citeşte şi MORI DE RÂS. Tatăl „Micuţului Hercule” îşi plimbă caprele în Mercedes FOTO

Începând cu ziua de mâine eu nu mai las copiii de clasa I la şcoală până nu se clarifică sesizările pe care le-am făcut către Inspectoratul Şcolar Slatina şi către Ministerul Învăţământului şi Educației din Bucureşti (circa o luna în urmă). Motivul este că doamna directoare nu stă cu copii în timpul orelor de curs, sunt zile când nu stă cu copiii absolut deloc, dânsa are probleme personale sau legate de şcoală, cea ce pe mine nu mă interesează.

Eu nu mai doresc ca actuala învăţătoare, totodată şi directoarea a două şcoli!, să mai predea copiilor mei de clasa I. Păi îmi vin copii acasă şi îmi spun acelaşi lucru: iar a plecat învăţătoarea şi am stat singuri şi ceilalți copii se aleargă, se bat şi pleacă pe afară şi deranjează celelalte clase, intră peste ei, le deschide uşile şi fug, se duc la magazin şi îşi cumpără ţigări şi bere, fumează şi bea în şcolă şi în clasă la noi„, a scris Iulian Stroe, pe Facebook.

Citeşte şi Imagini revoltătoare cu tatăl micului Hercule. Bărbatul a început preludiul cu soţia, de faţă cu cei mici