Tatăl premierului Sorin Grindeanu, martor într-un dosar de abuz în serviciu

Publicat: Miercuri, 08 Februarie 2017 10:52 // Actualizat: Miercuri, 08 Februarie 2017 10:52 // Sursa: romaniatv.net

Tatăl premierului Sorin Grindeanu a fost citat într-un dosar de abuz în serviciu, în calitate de martor. Totul are legătură cu funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeşean din Caraş-Severin pe care a avut-o în trecut. 

Foto: adevarul.ro

Tatăl lui Sorin Grindeanu, Nicolae Grindeanu, a fost citat pentru data de 15 februarie la Tribunalul Caraș-Severin, în calitate de martor, într-un dosar privind Școala postliceală sanitară de la Caransebeș, potrivit expressdebanat.ro.

Faptele cercetate în acest dosar datează din perioada în care Nicolae Grindeanu era inspector școlar general al județului Caraș-Severin, coordonând astfel și instituția de învățământ din Caransebeș. La acel moment, lui Nicolae Grindeanu i s-ar fi cerut să aprobe mutarea examenului de absolvire a Școlii postliceale sanitare de la Caransebeș la Călan.

"Acolo unde nimeni nu ar fi putut să-i încurce socotelile, să pice vreun cursant", scriu jurnaliștii de la Express de Banat. 

Directoarea Școlii postliceale, care dorea mutarea examenului, era Eleonora Gavrilesc, liderul UNPR Călan. Nicolae Grindeanu a refuzat inițial cererea acesteia, dar ulterior a acceptat, după ce a fost rugat de Mihaela Popovici - șefa Tineretului Social - Democrat, care acum este colegă cu Nicolae Grindeanu în Consiliul Județean.

CITEŞTE ŞI: Soţia lui Sorin Grindeanu rupe tăcerea: "Poate greşesc făcând publice aceste rânduri, dar nu mai pot să tac"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H