Tatăl ultimului tânăr care a murit după incendiul din Colectiv: „S-a pus în genunchi, cerând să fie urcat într-o ambulanţă”

Tatăl lui Radu Sienerth, ultimul tânăr rănit care a murit după incendiul de la Colectiv, a vorbit despre filmările secrete din seara tragediei. "Ne răscolesc aceste imagini", a spus el.

24 oct. 2019, 11:23
Tatăl ultimului tânăr care a murit după incendiul din Colectiv: „S-a pus în genunchi, cerând să fie urcat într-o ambulanţă”

Valter Sienerth a spus că fiul său a ieșit pe picioare din club, ridicându-se dintr-o grămadă de corpuri, dar nimeni nu l-a băgat în seamă în acea seară, scrie libertatea.ro. „S-a pus în genunchi, cerând să fie urcat într-o ambulanță”, a dezvăluit acesta.

Citeşte şi Orlando Şchiopu, un şef ISU, filmat când înjura morţii în noaptea intervenţiei la clubul Colectiv: „Lasă-i în p–a mea!” VIDEO ŞOCANT

Aflat pe patul de spital, Radu i-a spus tatălui său că așa haos nu a văzut în viaţa lui, referindu-se la intervenția din seara tragediei.

„Se spunea ca incendiul a fost un act terorist. Nu, ăsta e act teorist, că nu știm să intervenim și să îi salvăm pe cei care au avut zile de la Dumnezeu”, a povestit bărbatul.

Tatăl lui Radu spune că nu vrea să plece din țara sa, deși este de părere că aceste imagini nu vor schimba nimic.

Radu Sienerth a murit la Spitalul Floreasca, după 4 luni și jumătate, fiind ultima victimă rănită care și-a pierdut viața în urma incendiului din 30 octombrie 2015.


loading...