Tatăl uneia dintre fetiţele ucise în cartierul Andronache e revoltat de eliberarea din arest a şoferiţei vinovate. „Vreau să iasă lumea în stradă”

Tatăl fetiţei de 7 ani moarte în urma accidentului din cartierul bucureştean Andronache nu se aştepta ca şoferiţa de 56 de ani care a provocat tragicul accident să fie eliberată şi pălasată sub control judiciar.

02 mart. 2021, 19:31
Tatăl uneia dintre fetiţele ucise în cartierul Andronache e revoltat de eliberarea din arest a şoferiţei vinovate. „Vreau să iasă lumea în stradă”

Șoferița care a provocat duminică un grav accident în Capitală a fost eliberată și plasată sub control judiciar, iar tatăl uneia dintre fetiţele decedate în tragedia petrecută în cartierul Andronache crede că femeia a avut pile. „Nici nu mă aşteptam. Noi le-am adus moarte acasă pe fetiţele astea două şi ea este în libertate. Dacă ai bani şi eşti puternic, scapi. Fetele acestea au murit la colţul străzii, dacă vă uitaţi în video a ajuns la ele fără să clipeşti. Avea 100 la oră. Vreau să se facă dreptate. Fetiţele au murit, au lăsat două familii. Vreau să iasă lumea în stradă, să vorbească. Au avut pile, nu ştiu ce au avut. Nu mă aşteptam să fie aşa niciodată„, a declarat tată fetiţei de 7 ani, citat de Antena 3.

Citeşte şi Titi Aur, despre accidentul din Andronache: „Sau a fost teroristă și a vrut să omoare niște oameni, sau inconştientă”

Șoferița în vârstă de 56 de ani care, sâmbătă, a ucis două fete în cartierul bucureștean Andronache, după ce a intrat cu mașina pe trotuar, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Ea a recunoscut în faţa anchetatorilor că a băut rom înainte de a se urca la volan.

Duminică, imediat după accident, femeia le spusese anchetatorilor că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele. Martorii au povestit că după ce mașina le-a lovit pe fete și a dărâmat un stâlp de beton, acul vitezometrului s-a oprit la 107 km/h.

Citeşte şi Mărturia cutremurătoare a tatălui unuia dintre copiii ucişi în Andronache: Au vrut să se omoare între ei!