Tatăl Andreei Balan, distrus după moartea mamei: A fost ca o icoană pentru mine. Drumul ei s-a terminat aici

Bunica Andreei Bălan a murit vineri dimineaţă. Tatăl cântăreţei, Sandel Balan, a fost extrem de afectat şi, cu ochii în lacrimi, a povestit ultimele momente din viata mamei sale.

12 sept. 2014, 14:47

Lovitură grea pentru cântăreaţa Andreea Bălan. Aflată peste Ocean, într-o vizită la iubitul ei american, vedeta a primit o veste îngrozitoare. Bunica ei, pe care o iubeşte atât de mult şi care în ultima perioadă a avut grave probleme de sănătate, s-a stins din viaţă vineri dimineaţă, în jurul orei 4.30.

Sandel Balan, tatal Andreei Bălan, era distrus de durere si nu concepea ca mama lui nu mai traieste.

„Mama a fost ca o icoana pentru mine, fiinta pe care am iubit-o cel mai mult, cea care mi-a dat viata, m-a educat si m-a ajutat in momentele cele mai grele! Nu pot sa cred ca nu mai e, ca drumul ei s-a terminat aici, in conditiile in care, ieri, era mult mai bine! De altfel, in dimineata trecuta, m-a sunat fratele meu si mi-a spus ca mama a deschis ochii si l-a recunoscut, dupa ce o saptamana a fost inconstienta in urma atacului vascular care i-a inundat creierul! Eram atat de fericit ca si-a revenit incat am sunat-o si pe Andreea in America si i-am zis ca „mamaia s-a facut bine si o sa vina acasa”! Iar azi…sa trec la agonie, sa aflu ca a murit subit, fara a mai spune nimic”, a declara domnul Balan extrem de abatut.

Vezi: Andreea Bălan, MESAJ SFÂŞIETOR în urmă cu puţin timp: Sunt extrem de supărată şi afectată

„Mama nu era o fire bolnavicioasa, foarte rar a fost internata in spital sau a acuzat dureri. Isi tinea in frau problemele cu diabetul sau cu inima si niciodata nu se plangea! Acum insa, acest accident vascular i-a fost fatal! Avea 83 de ani si, datorita varstei inaintate, nu mai putea face fata unei interventii chirurgicale”, a mai spus Sandel Balan, potrivit wowbiz.ro.

„Duminica o vom inmormanta! Nu stiu insa daca va ajunge si Andreea, caci, timpul este foarte scurt, iar ea face din America 48 de ore doar pana la Bucuresti, abia, pe urma, ar ajunge la Galati! E groaznic, mai ales ca fata mea era innebunita dupa „buni”, iar cand i-am spus azi dimineata ca a murit, a fost socata si nu s-a mai putut opri din plans”, a conchis Sandel Balan, pentru WOWbiz.ro.

Bunica paternă a Andreei, în vârstă de 83 de ani, fost internată la un spital din Galaţi, în stare foarte gravă, la începutul lunii septembrie. Aceasta a suferit un blocaj al arterei cerebrale, iar în unitatea medicală bătrâna a făcut şi un blocaj pulmonar.