Tătăruşanu a primit o veste excelentă de la antrenorul Fiorentinei. E alegerea numărul 1!

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Vincenzo Montella, a declarat marţi că portarul Ciprian Tătăruşanu va fi în continuare titular, în ciuda înfrângerii suferite de Fiorentinaîn meciul cu FC Parma, scor 0-1.

06 ian. 2015, 18:47
Tătăruşanu a primit o veste excelentă de la antrenorul Fiorentinei. E alegerea numărul 1!

Am cântărit foarte mult şi am decis că Tătăruşanu îmi oferă în acest moment mai multe garanţii decât Neto. Brazilianul nu este cu gândul aici, iar Tătăruşanu este un portar de mare calitate. A şi demonstrat acest lucru. Tătăruşanu va fi în continuare titular„, a spus antrenorul Fiorentinei, Vicenzo Montella.

Tehnicianul Fiorentinei consideră că formaţiei sale i-a lipsit luciditatea la finalizare în meciul cu Parma: „Am fost lipsiţi de noroc. Am dominat jocul, ne-am creat ocazii, dar ne-a lipsit luciditatea la finalizare. Adversarul a avut un singur şut pe poartă şi a câştigat„.

Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu titular, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia FC Parma, ultima clasată în Serie A, într-un meci din etapa a 17-a a campionatului Italiei.