Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia: „E greu să fii purtătorul de cuvânt al unui Sfinx”

Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, la doar patru luni de la numire. Jurnalistul Emil Hurezeanu consideră că a fost o nepotrivire între preşedinte şi purtătorul său de cuvânt.

22 apr. 2015, 08:44
Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia: „E greu să fii purtătorul de cuvânt al unui Sfinx”

Tatiana Niculescu Bran şi-a motivat demisia de la Cotroceni prin faptul că nu a reuşit să aibă o comunicare bună cu presa. 

Emil Hurezeanu spune că a fost o nepotrivire între preşedinte şi purtătorul său de cuvânt şi lucrurile ar fi stat poate altfel dacă Tatiana Niculescu Bran l-ar fi cunoscut pe Klaus Iohannis înainte de a fi numită consilier.

„S-a alăturat domnului Iohannis dintr-un impuls de solidarizare, fără să îl cunoască. Cred că ultimele trei luni au fost o experienţă de descoperire a unui oficiu problematic, acesta de a fi tot timpul în faţa preşedintelui, în vitrina prezidenţială, reprezentând preşedintele. Domnul Iohannis comunică în sistemul Sfinxului. E greu să fii purtătorul de cuvânt al unui Sfinx, care are un sistem de comunicare personal”, a spus Emil Hurezeanu, potrivit digi24.ro.

CITEŞTE ŞI DEMISIE la Cotroceni: Tatiana Niculescu Bran se retrage din funcţia de purtător de cuvânt

Tatiana Niculescu Bran şi-a dat, marţi, demisia din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Aceasta spune că a renunţat la funcţie de comun acord cu şeful statului, motivând că, în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care şi-a dorit-o.