Tatiana Volozhar şi Maxim Trankov, campioni europeni a treia oară, la CE de patinaj. Vezi prestaţia lor

Publicat: Duminică, 19 Ianuarie 2014 16:38 // Actualizat: Duminică, 19 Ianuarie 2014 16:38 // Sursa: romaniatv.net

Ruşii Tatiana Volozhar şi Maxim Trankov au câştigat, duminică, la Budapesta, pentru a treia oară consecutiv titlul european la patinaj artistic, în proba de perechi.

Foto: Reuters

Patinatorii ruşi Tatiana Volozhar şi Maxim Trankov şi-au păstrat titlul european în proba de perechi, câştigând aurul continental după ce fost notaţi cu 220.38 puncte.

Volosozhar şi Trankov au patinat pe muzica din "Jesus Christ Superstar" şi au câştigat în ciuda faptului că au avut o sincopă în evoluţia lor, căzând la un moment dat. Avansul luat după programul scurt de vineri le-a fost însă suficient pentru a câştiga aurul continental pentru a treia oară consecutiv. Volosozhar şi-a cerut scuze după concurs şi a promis că "Data viitoare vom încerca să fim mai buni".

Pe locurile doi şi trei s-au clasat tot perechi din Rusia: Ksenia Stolbova/Fedor Klimov (207.98) şi Vera Bazarova/Iuri Larionov (201.61).

Astfel, cu trei săptămâni înainte de startul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, Rusia a câştigat un total de opt medalii la Campionatele Europene de Patinaj Artistic de la Budapesta.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 ian 17:42
...class="item-date">
on January 19, 2014
Ruşii Tatiana Volozhar şi Maxim Trankov au câştigat, duminică, la...
1
EUR
4.7694
RON
17 Feb
noapte -1 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H