Taurii au nevoie de o zi liberă de la serviciu! Citeşte sfatul zilei de 13 octombrie pentru zodia ta

Tensiunea acumulata in ultima vreme isi spune cuvantul. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

12 oct. 2015, 13:34
Taurii au nevoie de o zi liberă de la serviciu! Citeşte sfatul zilei de 13 octombrie pentru zodia ta

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi vei face cunostinta cu o persoana care iti va oferi o alta perspectiva asupra vietii. Profita de fiecare atingere, fiecar zambet, fiecare vorba dulce pe care o asculti. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti la capatul rabdarii si asta din cauza oboselii acumulate in timp, in ultima perioada. Vrei sa schimbi lucruri dar efectiv nu mai ai nicio tragere de inima sa faci asta. Ia-ti o zi libera de la locul de munca si odihneste-te! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti cam libertin si mult prea incapatanat in a-ti impune parerea, chiar daca expertiza celor priceputi te contrazice. Evita sa iei decizii la nervi sau la un entuziasm prea mare. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vrei energie pozitiva? Simti ca ti-ai pierdut busola? Suna-ti parintii si stai de vorba cu ei. Ei sunt principala ta sursa de energie si stii bine asta. Numarul norocos al zilei: 57.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Continua sa te ocupi de locuinta ta daca vrei sa traiesti intr-un mediu curat, nu doar la propriu ci si din punct de vedere spiritual. Niste tehnici feng-shui nu ti-ar strica. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste mai mult pe Revista Teo