TAXA AUTO 2019. Veşti bune pentru 6 milioane de ŞOFERI. Când vor primi banii pentru TAXA DE MEDIU

Publicat: Duminică, 05 Mai 2019 17:07 // Actualizat: Duminică, 05 Mai 2019 17:07 // Sursa: romaniatv.net

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a declarat că banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de maşini au achitat-o la prima înmatriculare a autovehiculelor, va fi restituită celor în drept până la sfârşitul lunii mai.

Eugen Teodorovici a precizat că ANAF va trebui să emită până atunci toate deciziile de impunere necesare acestui proces.

Schimbări oficiale privind TICHETELE de MASĂ şi VOUCHERELE de VACANŢĂ. Decizia a apărut în Monitorul Oficial

"Ştiţi că eu am anunţat foarte clar că voiam să nu mai fie la ANAF nicio decizie de impunere neemisă. O să verific luni la ANAF. Obligaţia este ca noi să restituim, în cursul lunii mai, taxa pe mediu sau taxa de timbru, cum i se spune ei. Banii sunt alocaţi, nu va fi o problemă", a spus Eugen Teodorovici.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Anunţ de ultimă oră de la ministrul Turismului

Întrebat dacă ANAF are banii pentru restituirea taxei de mediu, Eugen Teodorovici a răspuns că de aceste sume se ocupă Ministerul Finanţelor: "Cei de la ANAF să-şi facă treaba, zi de zi. E treaba noastră, ca minister, să alocăm banii, atât pentru Fondul de Mediu, cât şi pentru ANAF, pentru că ştiţi că au fost două abordări, dar obligaţia este ca ei să emită decizia de impunere, până la ultima pe care o mai au încă în casă, neemisă. Iar partea de bani o asigură Ministerul de Finanţe şi ei să facă plata, în mod obligatoriu, până la finalul lunii mai".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANAF Eugen Teodorovici restituire taxa auto taxa auto
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H