TAXA AUTO: Puya a câştigat procesul cu statul

Nu s-a lăsat şi a câştigat. După mai bine de doi ani de procese, Puya a ieşit învingător în lupta cu statul, care trebuie să-i restituie acum taxa de poluare în valoare de aproape 25.000 de lei.

26 mai 2014, 10:13
TAXA AUTO: Puya a câştigat procesul cu statul

Puya şi-a dorit o maşină încăpătoare pentru familia sa, dar şi pentru a o folosi pentru a bate ţara-n lung şi-n lat pentru concerte şi şi-a cumpărat un Mercedes Viano.

Citeşte şi TAXA AUTO din 2012 este ilegală. Cum obţii banii înapoi. CALCULATOR TAXĂ AUTO 2014

Nu se aştepta însă să scoată din buzunar o sumă fabuloasă doar pentru a-şi înmatricula maşina. Revoltat, Dragoş Gărdescu, cunoscut sub numele de Puya, a dat în judecată Administraţia Finanţelor Publice în septembrie 2011. Procesul a durat mai bine de un an, însă judecătorii i-au dat dreptate cântăreţului şi au decis să-i fie restituită taxa de poluare, în valoare de 24.259 lei. Statul nu s-a lăsat însă aşa uşor şi a atacat decizia, scrie click.ro.

Aşa că a mai trecut an până când s-a judecat recursul. Aşteptarea însă a meritat. Puya a câştigat luna aceasta şi ultima bătălie, iar Administraţia Finanţelor Publice trebuie să-i restituie acum banii cântăreţului. Asta îi dă speranţe şi lui Cabral Ibacka.

Vedeta încearcă să-şi recupereze taxa pentru înmatricularea maşinii tot pe cale judecătorească. Cererea a fost înregistrată în luna martie la Tribunalul Bucureşti, dar încă nu a primit termen de judecată.

Citeşte şi TAXA AUTO 2014: veste bună pentru românii care vor o maşină