Taxi în flăcări în zona Gării de Nord

Un taxi care se afla oprit pe maginea unei străzi din Bucureşti a fost cuprins de flăcări. În doar cîteva minute, maşina a fost distrusă în totalitate, informează România TV.

14 feb. 2014, 06:37
Taxi în flăcări în zona Gării de Nord

Incendiul a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii, pe o stradă din apropierea Gării de Nord. Maşina fusese parcată în zonă, cu doar câteva minute înainte de izbucnirea flăcărilor. Taximetristul povesteşte că a lăsat autoturismul acolo pentru că sesizase probleme tehnice.

„Aveam defecţiune la sistemul de direcţie şi nu puteam să risc să ajung de aici tocmai în Colentina unde locuiesc. Am făcut comandă la taxi, la noi, şi am plecat. În poartă m-a anunţat dispecera că s-ar putea să fie maşina mea”, a declarat taximetristul

Până la venirea pompierilor, focul a cuprins întreaga maşină şi risca să se extindă şi la celelalte autoturisme parcate. Câţiva locatari din zonă s-au panicat după ce au început să explodeze cauciucurile.

„Eram în casă când am auzit bubuitura şi am ieşit din casă. Atunci au venit pompierii şi au început să o stingă şi în timpul acesta explodau şi celelalte cauciucuri”, a relatat un locatar.

Cauza exactă a izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompieri.