Taxi incendiat de piraţi auto deranjanţi de concurenţă

Doi bărbați sunt acuzaţi că au incendiat un taxi din Siret. Unul dintre ei este deja reținut în străinătate, pentru altă faptă, iar al doilea a fost pus în libertate după 24 de ore, iar acum se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

28 oct. 2020, 06:15
Taxi incendiat de piraţi auto deranjanţi de concurenţă

Cei doi bărbaţi făceau curse auto de transport persoane clandestin (pirați auto) și ar fi avut un conflict cu taximetristul. Unul dintre suspecţi a ajuns în arestul poliţiei judeţene, însă a fost eliberat după 24 de ore. Acesta a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere. Bărbatul are impuse mai multe obligații și restricții de la care nu are voie să se abată, potrivit monitorulsv.ro. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale Siret, sub coordonarea unui procuror de la Rădăuți.

Reamintim că în noaptea de 21 spre 22 septembrie 2020, un autoturism Dacia Logan – taxi a luat foc din interior, pe o stradă din Siret. Focul a fost stins de pompieri în limitele găsite. Interiorul mașinii a fost distrus, cu tot cu bunurile aflate acolo. S-au degradat cupola și portierele din față ale taxiului. Proprietarul mașinii este un localnic de 36 de ani.

Cauza incendiului a fost stabilită clar de la început: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Citeşte şi Povestea tragică a taximetristului care nu credea în Covid 19