Taximetristul care o răpit o tânără la Iaşi este recidivist

Taximetristul care a răpit o tânără la Iaşi este recidivist. El este suspectat că a bătut un alt taximetrist, apoi i-ar fi furat banii şi maşina. De această dată, bărbatul, disperat că avea datorii la cămătari, a răpit-o pe nepoata unui primar şi a cerut recompensă. Banii i-au fost aduşi însă de poliţiştii sub acoperire.

17 sept. 2013, 12:19
Taximetristul care o răpit o tânără la Iaşi este recidivist

Incidentul s-a produs pe o stradă din Iaşi. Pentru că întârzia la serviciu, fata de 25 de ani a luat un taxi. Disperat că avea datorii la cămătari, taximetristul a găsit o soluţie extremă – să o răpească pe fată. După ce a lovit-o şi a sechestrat-o în maşină, agresorul a sunat la rudele şi a cerut în schimbul fetei, 25.000 de lei.

Rudele tinerei au anunţat poliţia, iar taximetristul a fost prins în urma unui flagrant. Agresorul este însă recidivist, potrivit România TV. El este cercetat şi pentru că ar fi atacat un taximetrist.

În urmă cu aproxinativ o lună, agresorul s-a urcat într-un taxi şi i-a cerut şoferului să îl ducă undeva la marginea oraşului. Când a ajuns acolo, l-a lovit pe taximetrist, l-a dat jos din maşină, după care a fugit cu taxiul.

Bărbatul este suspectat de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Cercetările sunt în curs de desfăşurare.

În faţa anchetatorilor, bărbatul şi-a recunoscut fapta, iar acum este cercetat pentru lipsire de libertate.