Taximetristul care şi-a ameninţat clienţii cu pistolul, dat afară de firma la care lucra

Taximetristul care a scos pistolul la clienţii săi, în parcarea de la Aeroportul Otopeni, a rămas fără slujbă. Compania de taximetrie l-a dat afară.

01 feb. 2018, 19:59
Taximetristul care şi-a ameninţat clienţii cu pistolul, dat afară de firma la care lucra

Totul s-a petrecut în apropiere de Aeroportul Otopeni. Taximetristul a fost surprins în timp ce arunca cu o doză de suc în capul unuia dintre clienții cu care se certa, iar apoi se duce la portbagaj și scoate un pistol pe care îl pune la spate.

După ce s-a înarmat, șoferul i-a provocat pe clienții care se îndepărtau de mașină să se întoarcă, iar apoi s-a urcat la volan și a plecat. Până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere împotriva taximetristului. Totuşi, Poliţia Aeroporturi a început o anchetă în acest caz.

Şi Gabriela Firea a inetrvenit în acest caz.

„Avem toleranță zero față de astfel de fapte și amintesc atât taximetriștilor, cât și patronilor firmelor de taxi că sunt direct răspunzatori pentru astfel de fapte! Nu este firesc să existe astfel de incidente într-o Capitală europeană, în care serviciile de transport persoane se doresc a fi moderne, sigure și accesibile. Subliniez încă o dată public faptul că nu vom tolera sub nici o formă abaterile de la lege!”, a transmis primarul Capitalei.