Te-ai născut pe lună aprinsă? Ţi s-a schimbat destinul!

Poate nu știai, dar fiecare lună a anului calendaristic corespunde diferitelor „fețe" ale astrului ceresc care apare pe cer în fiecare noapte. Fiecare față a sa spune câte ceva despre personalitatea ta.

17 mai 2017, 10:05
Te-ai născut pe lună aprinsă? Ţi s-a schimbat destinul!

Ianuarie – Luna Veche

Dacă te-ai născut sub semnul Lunii Vechi, înseamnă că ești o persoană care înțelege importanța compasiunii și se pricepe de minune să asculte oamenii și să îi înțeleagă. De aceea, prietenii tăi te iubesc și îți sunt mereu alături. Unii și-ar dori să fie ca tine și să aibă abilitatea ta de a găsi soluții pentru orice problemă.

Februarie – Luna Furtună

Încerci să faci tot posibilul pentru a aduce fericirea în viața celorlalți, te străduiești și te simți minunat atunci când îi faci să zâmbească. Chiar și atunci când ești mai supărat, încerci să le faci pe plac și ai puterea să ierți ușor dacă ți-au greșit.

Martie – Luna de Zahăr

După cum îi spune chiar numele, dacă te-ai născut sub semnul Lunii de Zahăr, înseamnă că ai un suflet dulce. Îți place să ai grijă de ceilalți și mereu te pui pe tine pe ultimul loc. Nu te compari cu nimeni și acest lucru îți aduce numai beneficii deoarece rareori suferi de dezamăgiri. Orice ar fi, nu uita să te mulțumești și pe tine însuți!

Vezi ce schimbări aduce în viața ta luna în creștere sau luna floare.