Te-ai născut toamna? Iată ce secrete ştiu astrele despre tine

Știința a demonstrat recent că anotimpul în care venim pe lume ne influențează caracterul, stările emoționale și chiar inteligența. Dar astrologia a descoperit aceste lucruri cu sute de ani în urmă. Iată ce spun astrele despre cei care s-au născut toamna.

07 oct. 2017, 07:30
Te-ai născut toamna? Iată ce secrete ştiu astrele despre tine

Psihologii susțin că persoanele care s-au născut toamna, mai ales în lunile octombrie și noiembrie, sunt mai înclinate către o atitudine negativă și pesimistă, scrie libertatea.ro. Dar astrologii au observat cu totul alte trăsături, care s-au confirmat în sute și mii de astrograme ale nativilor din această perioadă.

Toamna este anotimpul planurilor și al acțiunii
După o vară în care ne-am relaxat și ne-am distrat, toamna vine cu planuri noi, cu provocări, cu strategii mai agresive pentru a ne atinge scopurile pe care ni le-am propus de-a lungul anului.

Citeşte şi HOROSCOP OANA HANGANU: Patru zodii sunt favorizate săptămâna viitoare. Previziuni complete

Persoanele care s-au născut toamna sunt mai organizate, mai atente și mai muncitoare. Sunt pragmatice, materialiste, dar concentrate asupra obiectivelor lor. Sunt oameni de acțiune, iar atitudinea lor ambițioasă îi influențează într-un mod pozitiv și pe cei din jur.

Dragostea – un mister, dacă te-ai născut toamna

Nativii din lunile de toamnă sunt ușor de descifrat în ceea ce privește cariera și ambițiile lor personale. Dar sunt o enigmă, când vine vorba despre dragoste. La prima vedere par detașați, obiectivi, ușor nepăsători, dar, în realitate, sunt romantici și foarte sensibili.

Cine îi cunoaște bine, știe că sunt foarte profunzi când se îndrăgostesc și că pot oferi totul persoanei iubite. Dar au nevoie de încurajare și de multă afecțiune pentru a se deschide.

Nativii toamnei, cei mai descurcăreți
Conform tipologiilor astrologice, persoanele care s-au născut toamna sunt puternic influențate de Venus și de Marte, iar acest lucru ne spune că sunt mult mai descurcăreți decât cei născuți vara sau primăvara.

Ei găsesc repede soluții la orice, nu pierd timpul când trebuie să rezolve ceva complicat. Pun mâna pe telefon și caută ajutoare, cer bani și sfaturi, acționează imediat și problemele sunt depășite!