Te-ai uita la ea toată ziua: O frumoasă vedetă, cu sânii la vedere pe stradă, FĂRĂ SUTIEN FOTO

O frumoasă vedetă din America, de profesie model, a fost surprinsă în timp ce se plimba pe stradă, într-o bluză vaporoasă, fără sutien. Fotografii nu au ratat ocazia, având parte de un pictorial sexy gratuit.

12 apr. 2013, 13:37

Rosie Huntington-Whitele, una dintre cele mai sexy femei din Marea Britanie, în vârstă de 25 de ani, a ieşit la plimbare pe străzile din Hollywood într-o ţinută extrem de sexy, cu sânii la vedere, potrivit The Sun.

Tânăra model şi actriţă de film a fost surprinsă în timp ce se plimba prin oraşul american singură, fără sutien, ceea ce a oferit o privelişte tentantă atât trecătorilor, cât şi şi fotografilor care nu au ratat ocazia pentru un pictorial sexy gratuit. Din cauza vremii răcoroase, sfârcurile vedetei au fost vizibile prin hainele subţiri.

Citeşte şi Modelul Rosie Huntington-Whiteley s-a pozat topless singură FOTO


Cu toate că este celebră de o lungă perioadă de timp, Rosie a recunoscut că obişnuia să îşi cumpere haine de la magazinele second hand.
Citeşte şi Îţi taie respiraţia: Cel mai hot model britanic, în lenjerie intimă retro FOTO

„Fetele din Marea Britanie adoră o haină vintage. Înainte să devin model doar asta îmi puteam permite. Mergeam prin astfel de magazine în căutare de lucruri. Ador cum ele spun o poveste. Te uiţi la ele ca la artă şi te întrebi cine le-a îmbrăcat în urmă cu 50 sau 60 de ani”, a declarat modelul.