TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Dima a câştigat şi a cincea ediţie

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Pentru a doua săptămână la rând, Dima Trofin a obținut victoria... Justin Timberlake a fost personajul pe care câștigătoul s-a mulat perfect. Și așa cum îi stă bine unui învingător, Dima a donat premiul de 1000 de euro unei familii din Prahova.  

09 oct. 2016, 05:32
TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Dima a câştigat şi a cincea ediţie

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: „Ești mult prea talentat”, a recunoscut Ozana Barabancea, în vreme ce Andreea Bălan l-a sfătuit pe concurentul „Te cunosc de undeva” să continue să danseze la fiecare concert pe care-l are.

Coregrafie impecabilă și mai ales o voce mai mult decât asemănătoare cu cea a vedetei de peste Ocean. Un nou moment de colecție marca TCDU, apreciat la maximum de public și de cei patru jurați. 

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Îți trebuie curaj, dar mai ales voce pentru a te transforma în Adele. Pentru Adina Răducan a fost o mare provocare pe care a îndeplinit-o cu brio.

Mult mai firavă decât britanica, Adina a compensat printr-o voce impecabilă și o prezență scenică impresionantă, plus o gestică fără cusur, lucru remarcat și de juratul Andrei Aradits, care a exclamat: „Ai cântat bestial… Bravo, pitico!”

Emisiunea „Te cunosc de undeva!”, transmisă de postul de televiziune Antena 1, a fost urmărită, sâmbătă seară, de peste 1.350.000 de telespectatori la nivel naţional, pe întreaga durată de difuzare, între orele 19.59 şi 23.22.