TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Spectacol incendiar, câştigător surpriză

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Liviu Teodorescu a reușit să câștige cea de-a XIV-a ediție din acest sezon a show-ului „Te cunosc de undeva”!

14 mai 2016, 11:08

UPDATE: James Arthur i-a purtat noroc lui Liviu Teodorescu! Melodia „Impossible” l-a făcut să câștige ediția a XIV-a a emisiunii „Te cunosc de undeva!”

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Îmbrăcați în costume de epocă, precum personajele pe care le au de imitat, Andrei (Marian Nistor) și Liviu (Dorina Nistor) se vor sorbi din priviri, mângâia și alinta cum n-au făcut-o niciodată. “Cred că de cel puțin 50 de ori l-am pupat pe Liviu în ziua aceea! I-am pupat și mâinile, noroc că se epilase Iar costumul pe care l-am purtat mi-a fost foarte incomod. Aveam vată pe dedesubt, ca să par mai plinuț și, din această cauză, nu am putut merge la toaletă toată ziua”, povestește Andrei, râzând. Probleme din cauza costumului a avut și Liviu. “Am fost sechestrat în costumul ăla. Încorsetat, pupat, alintat și mângâiat. Așa am fost toată ziua. Nici o femeie nu m-a pupat de atatea ori ca Andrei! În noaptea aia a trebuit să stau pe calmante, ca să-mi revin”, adaugă Liviu.

Cum vor aprecia jurații spectaculoasa transformare a celor doi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”