TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Castigator Te cunosc de undeva se alege sâmbătă, cione sunt cei cinci finalişti

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017:  S-au decis cei cinci finalişti ai celui de-al XI-lea sezon de la "Te cunosc de undeva!". În finală, ne vom întâlni cu: Max Dragomir, Alex Vasilache, Sore, Liviu și Andrei și Biu Marquetti.

27 mai 2017, 14:19
TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Castigator Te cunosc de undeva se alege sâmbătă, cione sunt cei cinci finalişti

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017:  S-au decis cei cinci finalişti ai celui de-al XI-lea sezon de la „Te cunosc de undeva!”. În finală, ne vom întâlni cu: Max Dragomir, Alex Vasilache, Sore, Liviu și Andrei și Biu Marquetti.

Show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 îşi desemnează sâmbătă finaliştii celui de-al 11-lea sezon al transformărilor.  După aproape patru luni de spectacol prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, la sfârşitul galei de sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, primii cinci concurenţi se vor califica în marea finală din 3 iunie. Aşadar, în semifinală, Alex Vasilache va cânta în travesti şi o va imita pe doamna Gabi Luncă, una dintre cele mai mari interprete de muzică lăutărească, Anda Adam se va transforma în Bonnie Tyler, o cântăreaţă care uluieşte publicul cu forţa şi expresivitatea vocii, în timp ce Bianca Sârbu va fi cel mai bun prieten al său din culise şi de pe scena de la „Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu.

Sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în semifinala „Te cunosc de undeva!”, Daniel Max Dragomir se transformă într-un star internațional pe care l-a și întâlnit acum aproape cinci ani, chiar în România: belgianul Stromae.

„L-am cunoscut pe Stromae, acum câțiva ani, la o filmare, în Buftea. M-am dus la el, m-am prezentat și ne-am strâns mâinile. Cred că atunci mi-a transmis o parte din energia lui… Mi s-a părut un om foarte cald. Și m-am bucurat foarte tare că l-am întâlnit”, spune Max Dragomir.

Cu ocazia acestui rol pe care îl va juca în semifinala de sâmbăta aceasta, Daniel Max Dragomir (30 de ani) își va demonstra încă o dată talentul de dansator. De altfel, într-o anumită perioadă a vieții sale, Max a lucrat ca dansator profesionist. Timp de trei ani, până la vârsta de 19 ani, a fost balerin la Teatrul „Fantasio” din Constanța, iar ulterior, balerin și actor la Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din București.

Cum vor aprecia jurații transformarea lui Daniel Max Dragomir în Stromae, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în ediția care va decide cine sunt finaliștii celui de-al usprezecelea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”.