TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Surpriză mare în noul sezon

Publicat: Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 11:10 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 11:10 // Sursa: romaniatv.net

Noul sezon Te cunosc de undeva! vine cu schimbări. Emisiunea începe pe 9 septembrie, la Antena 1 și va avea un invitat surpriză permanent.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: În noul sezon, "Te cunosc de undeva!" va avea un invitat surpriză permanent, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor afla chiar în seara premierei. De asemenea, începând de sâmbăta aceasta, ruleta personajelor va acorda puncte concurenților, pentru prima dată, iar concurentul care le va primi va trebui să pregătească un moment special, alături de invitatul surpriză. Și asta nu e tot, în cel de-al 12-lea sezon, telespectatorii vor avea mai mult acces în culise, unde vor vedea în amănunt cum se construiește fiecare personaj.

“Noutățile sezonului 12 „Te cunosc de undeva!” vor dezvălui mai mult din drumul plin de întâmplări surprinzătoare făcut de concurenți către personajele oferite cu atâta generozitate de ruletă. În locul interviurilor realizate înaintea intrării în liftul magic, vom oferi publicului imagini inedite din procesul laborios și minuțios al transformărilor devenite celebre în show-ul nostru. Ruleta va oferi și ea pentru prima oară puncte, nu foarte multe, ci zero puncte (râde), pentru a nu influența clasamentul realizat pe baza punctelor oferite de jurați și concurenți. Concurentul care primește “zero puncte la ruleta” este “pedepsit” cu interpretarea unei melodii, în deschiderea ediției de săptămâna următoare, în duet cu invitatul nostru surpriză, o prezență permanentă pe toată durata acestui al 12-lea sezon! ”, spune Augusta Lazarov Petrescu, realizatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Așadar, sâmbăta aceasta, Adriana Trandafir, Lidia Buble, Julie Mayaya, Anisia Gafton, Ramona Bădescu, Alin Pascal, Sebastian Muntean, CRBL și Cezar Ouatu intră în jocul transformărilor și vor să-i arate ruletei cât de bine  pot să imite personajele pe care aceasta le-a pregătit pentru ei.

“Concurenți ambițioși, cu un potențial surprinzător, talente autentice și piese ofertante sunt o parte din ingredientele unui nou și mult așteptat sezon „Te cunosc de undeva!”, emisiune devenită o rampă de lansare și confirmare pentru artiștii români.  Sunt bucuroasă că îmi fac meseria alături de o echipă excepțională și le mulțumesc tuturor celor care sunt părtași la acest proiect minunat”, spune jurata vocilor, Ozana Barabancea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7216
RON
24 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H