TE CUNOSC DE UNDEVA 2018. Câştigător-surpriză al ediţiei de sâmbătă, juriul a fost încântat de transformare

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018. Connect-R a câștigat cea de-a cincea ediție a emisiunii "Te cunosc de undeva", cu o transformare uluitoare în celebra cântăreață Tina Turner.

07 oct. 2018, 08:16
TE CUNOSC DE UNDEVA 2018. Câştigător-surpriză al ediţiei de sâmbătă, juriul a fost încântat de transformare

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018. Connect-R a interpretat melodia „Proud Mary” a divei americane.

Pentru această transformare, artistul a stat șase ore la machiaj, a îmbrăcat fustă scurtă și a încălțat pantofi cu tocuri de 12 centimetri.

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5.  Lacrimi provocare de un omagiu colosal pentru doi artiști mari ai României, transformări uluitoare, între care și momente travesti de senzație, deși dificile, au făcut parte din cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. 

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018.  Cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” a început cu un moment emoționant până la lacrimi. Ana Baniciu şi Mihai Bodochi le-au adus un omagiu marilor artiști Mălina Olinescu şi Adrian Pintea, interpretând piesa „Iubirea noastră”. 

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018.  A urmat momentul lui Connect-R, care, după șase ore petrecute la machiaj, a imitat-o pe scena de la „Te cunosc de undeva!” pe incredibila Tina Turner. El a cântat melodia „Proud Mary” și a purtat fustă scurtă și pantofi cu toc de 12 centimetri înălțime.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018.  Romică Țociu s-a transformat în Marius Moga și a interpretat melodia „Mă doare la bas” a artistului.

„Seamănă perfect din punctul meu de vedere (cu Marius Moga, n.r.), puțin mai în etate”, a spus Cosmin Seleși.