Te Cunosc de Undeva 24 octombrie 2020. Câştigători- surpriză sâmbătă seară

Romică Țociu și Adriana Trandafir sunt marii câștigători ai celei de-a șaptea ediții a sezonului 15 Te Cunosc de Undeva!

24 oct. 2020, 19:19
Te Cunosc de Undeva 24 octombrie 2020. Câştigători- surpriză sâmbătă seară

Romică Țociu și Adriana Trandafir au dovedit că au ”sangre caliente” și au câștigat cea de-a șaptea ediție a sezonului 15 Te Cunosc de Undeva, datorită transformării lor în ”Azucar Moreno”.

Transformările le-au dat bătăi de cap concurenților de la Te Cunosc de Undeva. Romică Țociu a fost la un pas de o schimbare totală de look.

După ce a fost nevoit să renunțe la mustață, Romică Țociu a fost la un pas să își piardă și părul de pe mâini. Stilistul i-a cerut să se epileze pentru a semăna cât mai mult cu personajul feminin pe care urma să îl aducă pe scena Te Cunosc de Undeva, respectiv una dintre surorile din trupa Azucar Moreno.

Înainte de a lua o decizie, Romică Țociu s-a consultat cu unul dintre colegii săi din concurs, Marcel Pavel, care și-a ras părul de pe mâini.

”Eu am făcut treaba asta, dar va fi greu”, i-a spus Marcel Pavel.

Întrebat de reporter la ce concluzie a ajuns, Romică Țociu a răspuns hotărât. Îndepărtarea părului de pe mâini este un sacrificu prea mare pentru el.

”Am să rămân cu părul pe mâini”, a spus acesta.

În a șaptea ediție a sezonului XV de la „Te cunosc de undeva!”, Monica Anghel și Marcel Pavel se transformă în Aurelian Temișan & Diana Matei și cântă piesa „Ricordo D’infanzia”.


loading...
Partenerii noștri