TE CUNOSC DE UNDEVA: Andreea Bălan şi-a scos silicoanele pe Facebook

TE CUNOSC DE UNDEVA: Andreea Bălan a câştiagt simpatia fanilor, Pepe a câştigat concursul. 

12 dec. 2013, 08:40

TE CUNOSC DE UNDEVA: Andreea Bălan a postat pe contul ei de Facebook doua imagini in care apare cu un bust imens. Pozele au fost facute inainte ca solista sa intre in pielea lui Nicole Scherzinger, in cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Blondina a purtat un sutien cu tinte si o pereche de pantaloni foarte scurti, metalizati. Insa, fanii vedetei s-au declarat socati de cauza decolteul ei!

„In cateva minute incepe marea finala Te cunosc de undeva! Ma voi transforma in Nicole Scherzinger si alaturi de Busta Rhymes voi face show! Nu pierdeti!”, „Ati vazut transformarea mea in Nicole Scherzinger de la Te cunosc de undeva?”, au fost mesajele Andreei pentru fanii sai.

Si fanii s-au si grabit sa ii raspunda. „Eu tot am ramas in soc”, „Prima oara nici nu te-am recunoscut”, „Vai, mama”, au fost doar cateva comentarii ale fanilor ei de pe Facebook.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2013. Pepe a reușit să câștige și cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. În ediția de miercuri, artistul și-a adjudecat marele premiu după ce a interpretat melodia „Smooth Criminal” a lui Michael Jackson.Cei 15.000 de euro pe care Pepe i-a obținut, vor fi donați unei persoane care are mare nevoie de ajutor. „Donez marele premiu de 15.000 € doamnei Mirela Mişcodan din Botoşani, care, în urma unui cumplit accident, şi-a piedut soţul şi a rămas imobilizată. Fetiţa doamnei Mirela este crescută de sora domniei sale, iar ea are nevoie permanentă de un însoţitor, pentru că mama ei de 70 de ani nu o poate ajuta”, a spus Pepe. Pepe a postat și un mesaj pe Facebook, prin intermediul căruia a ținut să le mulțumească celor care l-au sprijinit. „Va multumesc mult pentru toate emailurile, comentariile, mesajele trimise in seara aceasta dar si de-a lungul intregului sezon … Multumesc colegilor de la Te cunosc de undeva … A mai trecut un sezon … Si inca ce sezon !!! Si mai ales, multumesc mult de tot celor „din umbra”, prietenilor din echipa de productie, oamenii care au facut ca totul sa iasa excelent 🙂 Facem cumva sa ne revedem din cand in cand si in sezoanele urmatoare, ca invitat, bineinteles :)”, a scris Pepe pe rețeaua de socializare.

Antena 1 se pregăteşte deja pentru sezoanele 5 şi 6 ale show-ului de transformări „Te cunosc de undeva”. Deja producătorii sunt în tratative cu mai multe vedete, care vor fi în pielea mai multor cântăreţi cunoscuţi. S-ar părea că Anna Lesko (34 de ani) este una dintre starurile pe care producătorii şi le doresc în show-ul lor. „Se duc mai multe tratative cu actori şi cântăreţi, însă până acum nu s-au stabilit toate vedetele. Se duc încă tratative deşi filmările vor începe în ianuarie. Anna Lesko îşi negociază onorariul, va lua, probabil, 3.000 de euro pentru ediţie”, ne-a povestit o sursă de pe platourile de filmare.

Cel de-al patrulea sezon al show-ului se închide mâine. Matteo (29 de ani), unul dintre participanţi, a câştigat 15.000 de euro din show-ul de la Antena 1, semn că producţia este de succes şi îşi permite să plătească starurile invitate cu bani frumoşi. De altfel, solistul pe numele din buletin Matei Vasiliu, a primit oferta de a cânta şi piesa de pe genericul reclamei pentru băutura Tymbark, sponsorul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Sursele noastre ne-au povestit că Matteo a primit pentru acest efort încă 15.000 de euro, fiind numit ambasadorul acestei băuturi. „Nu pot să confirm sau să infirm aceste sume, însă pot să vă spun că tot ce câştig investesc în cariera mea muzicală”, a spus Matteo, pentru Click!